Weg met die vette glans op uw huid! Een vette huid produceert overmatig talg. Vaak gaat dit samen met verstopte poriën, puistjes of pukkels en een verslechterde huidstructuur. Met een op uw vette huid afgestemde schoonheidsbehandeling en een paar do’s en dont’s voor thuis blijft u uw vette huid de baas.

Wat is er aan te doen?

Een reinigende behandeling is vaak de eerste stap, waarin we de huid reinigen, peelen, onzuiverheden uitdrukken en een masker aanbrengen. Heb je een effectievere aanpak nodig? Onze oplossingen tegen een vette huid zijn OxyGeneo, hydrodermabrasie, microneedling en microdermabrasie.  Deze behandelingen met apparatuur verbeteren de huidstructuur en voorkomen verstopte poriën en daarmee ook puistjes. Tijdens onze intake + skincheck bespreken we welke behandeling het beste bij uw wensen past.

Behandeling

Voor de verzorging en verbetering van uw vette huid maakt HuidZinnig gebruik van hoogwaardige producten uit . Dit zijn o.a. cleansers en maskers op basis van salicylzuur dat overtollig talg absorbeert en helpt de poriën schoon te maken en de talgproductie van uw vette huid in balans te brengen. Om uw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren is het raadzaam om de producten ook thuis te gebruiken. Breng na de reiniging van uw huid altijd een moisturizer aan, ook al denkt u dat uw huid dat niet nodig heeft. Een vette huid kan vochtarm zijn en tegelijkertijd vet.Hierbij kunt u matterende producten uit de Éminence clear skin lijn gebruiken. Zo houdt u uw huid mooi mat.