Weg met die vette glans op uw huid! Een vette huid produceert overmatig talg. Vaak gaat dit samen met verstopte poriën, puistjes of pukkels en een verslechterde huidstructuur. Met een op uw vette huid afgestemde schoonheidsbehandeling en een paar kleine do’s en dont’s voor thuis blijft u uw vette huid de baas.

Wat is er aan te doen?

Onze wapens tegen een vette huid zijn exfoliëren en microdermabrasie. Deze behandelingen verminderen de talgproductie, verbeteren de huidstructuur en voorkomen verstopte poriën en daarmee ook puistjes. Daarnaast bereiden ze de huid voor, zodat talg regulerende ingrediënten in de producten beter kunnen worden opgenomen. Onze skinprofessionals bepalen aan de hand van een korte huidanalyse welke behandeling het beste voor u is.

Behandeling

Voor de verzorging en verbetering van uw vette huid maakt HuidZinnig! gebruik van hoogwaardige producten uit de MediBac Clearing TM lijn en uit het Skin Health system van Dermalogica. Dit zijn o.a. cleansers en maskers op basis van klei en salicylzuur dat overtollig talg absorbeert en helpt de poriën schoon te maken en de talgproductie van uw vette huid in balans te brengen.

Om uw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren is het raadzaam om de Dermalogica producten ook thuis te gebruiken. Breng na de reiniging van uw huid altijd een moisturizer aan, ook al denkt u dat uw huid dat niet nodig heeft. Een vette huid kan vochtarm zijn en tegelijkertijd vet. Het gebruik van een voor de vette huid geschikte moisturizer met zonbescherming of een zonneproduct met microsponsjes helpt om het teveel aan talg op te zuigen en beschermt u tegelijkertijd tegen de schadelijke invloeden van UV-A en UV-B. Daarnaast kunt u matterende producten uit de Medibac Clearing TM lijn gebruiken. Zo houdt u uw huid de hele dag mooi mat.

Face Mapping

Met behulp van Facemapping, Dermalogica’s unieke concept van huidanalyse, krijgen we nauwkeurig inzicht in de conditie van uw huid. Vanuit deze complete analyse kunnen we samen met u een stappenplan op maat maken voor de optimale verbetering en verzorging van uw vette huid. U bent van harte welkom!

esse-probiotic-skincare
oxygeneo-wit-klein
proefdiervrij-2
partner-logo01
eminence-wit