Professioneel en gerenommeerd huidinstituut in Vleuten

Onze schoonheidsspecialistes zijn in staat uw huid maximaal te verbeteren. Een huid in goede conditie is immers dé manier om er stralend en verzorgd uit te zien. Van een snelle oppepper tot een uitgebreide kuur; iedere behandeling maken we op maat door deze af te stemmen op uw wensen en de behoeften van uw huid. Naast huidverbeterende behandelingen zoals hydrodermabrasie, bindweefselmassage en exfoliatie behandelingen, bent u ook voor IPL ontharen, pedicure en een jeugdbehandeling bij HuidZinnig! op het juiste adres.

Sportcentrum Oudenrijn

Onze moderne, sfeervolle salon is gevestigd in Sportcentrum Oudenrijn. Een ideale plek om sport, beauty en ontspanning te combineren. Er zijn fysiotherapeuten aanwezig en na het sporten kunt u even lekker ontspannen in de sauna, in de horeca kunt u genieten van een hapje en een drankje, tijdens het sporten kunt u gebruik maken van de kidsclub en op het parkeerterrein van het sportcentrum kunt u gratis parkeren.

Het team van HuidZinnig!

Lilian

Ik ben Lilian Schwarze, eigenaresse van HuidZinnig! en schoonheidsspecialiste en pedicure sinds 2000. In Woerden ben ik begonnen als zelfstandige en in 2008 opende HuidZinnig! haar deuren in Sportcentrum Oudenrijn.

Het geeft mij veel voldoening om de huid in topconditie te krijgen, maar ook om totale ontspanning te kunnen verzorgen. Het is geweldig om te zien hoe trouw de vaste klanten mij gevolgd zijn en al jaren bij mij komen.

Barbara

Barbara Kalter is pedicure en schoonheidsspecialiste. Zij voltooide haar opleiding in 2013 en heeft sindsdien haar vak uitgeoefend, vanaf 1 november 2016 bij HuidZinnig skin care center. Verbetering van de conditie van de huid heeft haar bijzondere interesse. Zij is gespecialiseerd in microderm-abrasie en het geven van huidverzorgingsadvies. Daarnaast geeft zij diverse massages met als resultaat dat u zich zowel van binnen als van buiten goed voelt. En tenslotte verzorgt zij uw voeten als geen ander zodat ze heerlijk aanvoelen en u er graag mee tevoorschijn komt. Door haar complete service verlaat u als herboren de praktijk.

dermalogica-logo-wit
esse-probiotic-skincare
oxygeneo-wit-klein
proefdiervrij-2
partner-logo01
eminence-wit