logo_nfl-768x354

Natural Face Lifting Massage is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en –veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken.

Het is een samenstelling van verschillende behandeltechnieken die hun oorsprong vinden in de fysiotherapie. Bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen en versterkt de elastine vezels ter bestrijding van rimpels.

Natural Face Lifting: Meer dan een bindweefselmassage
Maar Natural Face Lifting Massage doet meer dan alleen bindweefselmassage! Ook de spiertonus, voor de stevigheid en de contouren in het gelaat, wordt aangepakt. Zoals hangende wangen, een dubbele kin of een diepe neus-lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak hiervan is het verslappen van het spierweefsel. We kunnen deze weer opbouwen met spiertonus verhogende technieken.

Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Als deze technieken bij elkaar zorgen voor een fantastisch resultaat!

Resultaten van Natural Face Lifting Massage:

  • De huid wordt strakker en elastischer
  • Minder diepte van de rimpels
  • Verslappingen worden gelift
  • Betere doorbloeding van de huid
  • Meer zuurstof toevoer naar de huidcellen
  • Gladdere oogcontouren

Wilt u huidverbetering op 100% natuurlijke basis zonder plastische chirurgie of inspuitingen? Dan kunt u bij HuidZinnig! skin care center terecht voor deze prachtige behandeling!

Behandeling in kuurverband
Het effect van de Natural Face Lifting Massage is meestal na 1 behandeling al zichtbaar. Het beste resultaat krijgt u echter bij een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen. Mede afhankelijk van de conditie van de huid en uw wensen. U komt tijdens een kuur 2x per week in de salon voor een behandeling.

– Kuurbehandeling 5x inclusief verzorgingskit €345,-
– Kuurbehandeling 10x inclusief verzorgingskit €630,-
– Kuurbehandeling 15x inclusief verzorgingskit €895,-
– Losse behandeling €75,-

dermalogica-logo-wit
esse-probiotic-skincare
oxygeneo-wit-klein
proefdiervrij-2
partner-logo01
eminence-wit