Bij microdermabrasie verstuiven we kristallen over de huid welke door een vacuum techniek weer worden opgezogen. Dit is een mechanische manier van peelen waarbij je een laagje van de huid afschraapt. Hierdoor wordt de huid aangezet tot herstel en zal de celdeling versnellen en de huid zich vernieuwen. Deze behandeling is goed in te zetten bij een vermoeide en vale huid, grove poriestructuur, lijntjes en als je op zoek bent naar een mooie glow!

Microdermabrasie is een mooie aanvulling op je vertrouwde gezichtsbehandeling maar geeft de mooiste resultaten wanneer je deze in kuurvorm doet. Afhankelijk van je huid en huidconditie is een kuur van 4 tot 6 keer aan te raden met tussenpozen van minimaal 2 weken.

Microdermabrasie is een pijnloze peeling die helemaal voldoet aan de vraag naar “natuurlijke” peelings in plaats van chemische. Het resultaat: Vermoeidheid verdwijnt, grove poriën, littekens en droogtelijntjes zullen vervagen en je huid zal weer stralen!

Wil je weten of deze behandeling goed bij jouw huidwensen past? Boek dan online een intake + skincheck in en dan bespreken we de mogelijkheden!