Heeft u last van ontstekingen en onzuiverheden? Puistjes en verstoppingen in uw gezicht komen nooit gelegen. Acne bij volwassenen komt vaker voor dan men denkt. Stress, een teveel aan talg, opeenhoping van dode huidcellen, verkeerde voeding, zwangerschap en erfelijke aanleg zijn factoren die kunnen bijdragen aan acne. Ook hormonale onevenwichtigheden kunnen de oorzaak zijn. Dit treft voornamelijk vrouwen. Ook kan er sprake zijn van rosacea. Dit is een op acne lijkende huidaandoening die alleen door een huis- of huidarts kan worden gediagnostiseerd. Kenmerkend voor rosacea is dat er geen mee-eters (comedonen) ontstaan. Samen met de skin care professionals van HuidZinnig! kunt u uw huid op een eenvoudige manier verzorgen en onder controle houden.

Wat is eraan te doen?

Behalve de oorzaken zoals verkeerde voeding, stress en verkeerde cosmeticaproducten weg te nemen kunnen wij als skin care therapists veel betekenen voor uw huid. Ter verbetering en verzorging van een huid met acne adviseren we na een persoonlijke huidanalyse meestal om de huid te exfoliëren met salicylzuur. Dit is echter niet verstandig om te doen wanneer u zwanger bent.

De behandeling

Tijdens de behandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten uit de MediBac Clearing TM lijn en het Skin Health system van Dermalogica. Deze producten brengen de talgproductie in balans, doden de acne-bacterie en stimuleren het vernieuwingsproces van de huid zodat verstoppingen worden voorkomen, de huid kalmeert en ontstekingen verminderen. Om uw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren is het raadzaam om de Dermalogica producten ook thuis te gebruiken. Gebruik een cleanser en een masker op basis van klei dat overtollig talg absorbeert. Klei en salicylzuur helpen de poriën schoon te maken en te houden en de talgproductie in balans te brengen. Breng na de reiniging van uw huid altijd een moisturizer aan, ook al denkt u dat uw huid dat niet nodig heeft. Een vette huid kan vochtarm zijn en tegelijkertijd vet. Het gebruik van een voor de vette huid geschikte moisturizer met zonbescherming of een zonneproduct met microsponsjes helpt om het teveel aan talg op te zuigen en beschermt u tegelijkertijd tegen de schadelijke invloeden van UV-A en UV-B. Daarnaast kunt u matterende producten uit de Medibac Clearing TM lijn gebruiken. Zo houdt u uw huid de hele dag mooi mat.

Face Mapping

Met behulp van Facemapping, Dermalogica’s unieke concept van huidanalyse, krijgen we nauwkeurig inzicht in de conditie van uw huid. Vanuit deze complete analyse kunnen we samen met u een stappenplan op maat maken voor de optimale verbetering en verzorging van uw gevoelige huid. U bent van harte welkom!

esse-probiotic-skincare
oxygeneo-wit-klein
proefdiervrij-2
partner-logo01
eminence-wit