Met een Microneedling behandeling maken wij d.m.v. de Meditopics derma-pen duizenden minuscule gaatjes in de huid. Hierdoor zal de huid zich onmiddellijk gaan herstellen waardoor elastine en collageen worden aangemaakt. De huid zal een egaler, verfijnder en steviger uiterlijk krijgen en werkstoffen worden tijdelijk dieper in de huidlagen opgenomen.

 

De huid zal direct na de behandeling 1 a 2 dagen rood zijn en in de loop van de week iets kunnen gaan schilferen. Een goede thuisverzorging met Esse, Créme op maat of Éminence Organics is een must om het herstel te bevorderen en het resultaat te optimaliseren. Uiteraard zullen we je hierin adviseren.

Het resultaat van de behandeling is al vrij snel zichtbaar, na 3 weken oogt de huid egaler en na 6-8 weken is de verbetering van de huidstructuur zichtbaar.  Een eenmalige behandeling geeft een oppepper maar het beste resultaat is zichtbaar in een kuurvorm. Afhankelijk van de huidwensen zijn er gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig met tussenpozen van minimaal 4 weken.

 

Een microneedling behandeling is nagenoeg pijnloos en zeer effectief bij:

-(acné)littekens

-grove poriën

-huidveroudering

-lijntjes

-pigmentvlekken

-doffe huid

 

90 minuten €135,-

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huidwensen?

Plan online een intake met skincheck in en dan bespreken we de mogelijkheden en maken desgewenst een plan op maat.