Zet een eerste of volgende stap naar mooie voeten! De voet is vaak het meest vergeten lichaamsdeel. Wist u dat de juiste aandacht voor uw voeten van grote en positieve invloed is op uw fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit? HuidZinnig biedt u uiteenlopende verzorgende en ontspannende behandelingen zoals: voetmassage, nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, voetmaskers en scrubs. Wanneer u door zwangerschap of overgewicht niet zelf uw voeten kan verzorgen is een behandeling door de pedicure natuurlijk een uitkomst.

Heeft u specifieke voetklachten?
Dan kunt u bij onze pedicure terecht voor vakkundige voetzorg en advies. Problemen met de voeten die vaak voor komen zijn: likdoorns, eeltvorming, kalknagels (schimmelnagels), kloven, ingroeiende teennagels en voetschimmel. Door de juiste verzorging en behandeling kan HuidZinnig deze klachten verhelpen. Iedere behandeling stemmen we af op uw persoonlijke wensen en klachten.

Onze producten
Tijdens de pedicure behandelingen maakt HuidZinnig gebruik van de producten van het merk Samenwerkende Pedicures en Sudacare.

Manicure en handverzorging
Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Daarom zorgen we bij HuidZinnig graag voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling. Tijdens een manicure behandeling vijlen we uw nagels, behandelen we uw nagelriemen en lakken we uw nagels.