Heeft u rode vlekjes, een ‘spinnetje’, couperose of rosacea op uw huid?
En wilt u hier op veilige manier iets aan doen? HuidZinnig! kan deze op een effectieve manier behandelen. Door middel van IPL (Intense Pulse Light of flitslicht) krijgt uw huid binnen een aantal maanden weer een frisse en jonge uitstraling. Daarbij werken we met de nieuwste methode, de hypermoderne PLS-3, ontwikkeld door het Zweedse bedrijf Photonova.

U bent van harte welkom voor een (gratis!) intake en een proefbehandeling. Tijdens deze intake zal een van onze skin care professionals u uitleg geven over IPL, het ontstaan en het voorkomen van het huidprobleem en andere aspecten die samenhangen met deze behandeling. Nadat we hebben beoordeeld of de methode geschikt voor uw is, zullen we demonstreren hoe een IPL-behandeling in zijn werk gaat. Door middel van ‘proefflitsen’ kunnen we zien hoe uw huid en haar op de behandeling reageren. Deze intake is kosteloos en vrijblijvend.

Waarom de PLS-3?
De nieuwste methode voor IPL is de PLS-3. Deze kan nauwkeurig ingesteld worden op uw huidtype. De PLS-3 is voorzien van een gekoeld saffier om de huid voor en na de warmte flits optimaal te kalmeren. Bovendien beschikt het apparaat over de nieuwste filter technologie. Dit alles maakt de PLS-3 het veiligste en meest effectieve IPL systeem binnen de cosmetische sector!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie van uw huid. Rode adertjes, een spinnetje of couperose verdwijnen vaak al na 1 behandeling. Voor het behandelen van rimpeltjes zal na gemiddeld 6 behandelingen een mooi resultaat te zien zijn.

IPL werkt alleen op een blanke huid. Een getinte huid kan helaas niet op deze manier behandeld worden. Uw huid heeft na de behandeling enkele dagen nodig om te herstellen. De behandeling kan na ongeveer 4 weken herhaald worden.

Let op: Voorafgaand aan en na de behandeling met flitslicht mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Het is noodzakelijk om voor de behandeling tenminste 6 weken, en na de behandeling ten minste 4 weken uit de zon te blijven of een sunblock te gebruiken. Wij raden aan om dagelijks, gedurende het hele jaar een gezichtsproduct met SPF (beschermingsfactor) te gebruiken.