shutterstock_216134449-1

U bent man en u wilt er goed uitzien! Ook de mannenhuid heeft veel te verduren. De skin care professionals van HuidZinnig! bieden een groot aantal behandelingen aan die specifiek zijn gericht op de verbetering en verzorging van de mannenhuid. Of u nu komt voor een uitgebreide reinigende gezichtsbehandeling of een snelle, effectieve Microzone ‘fix’; ons skin care center heeft een verzorgde mannenlook hoog in het vaandel staan.

Daarnaast kunt u ook bij HuidZinnig! terecht voor huidverzorgende producten voor de man van Dermalogica, voor pedicure of voor het harsen of definitief verwijderen van (overtollig) haar door middel van IPL. Informeert u vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor een behandeling op maat!

Uw huid
Naast gezichtsbeharing, zijn er wezenlijke verschillen tussen de huid van een vrouw en van een man. Dit vraagt om een verzorging die specifiek is afgestemd op de structuur van de mannenhuid. Het mannelijk hormoon testosteron maakt dat de huid van een man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw. Bovendien is een mannenhuid steviger en de talgproductie anders. Ook hebben mannen een hogere collageendichtheid dan vrouwen. Omdat we aan de mate van collageen goed de tekenen van veroudering kunnen afleiden, lijkt het soms alsof een vrouwenhuid 15 jaar ouder is dan die van een man. Toch is een mannenhuid veel minder goed bestand tegen de zon dan een vrouwenhuid. Doordat mannen over het algemeen minder snel producten met een SPF gebruiken is huidveroudering eerder zichtbaar.

esse-probiotic-skincare
oxygeneo-wit-klein
proefdiervrij-2
partner-logo01
eminence-wit