• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Over HuidZinnig

Over HuidZinnig

HuidZinnig! Skin Care Center is een professioneel en gerenommeerd huidinstituut in Leidsche Rijn Vleuten – De Meern – Utrecht.
Onze schoonheidsspecialistes (skin care therapists) zijn in staat uw huid maximaal te verbeteren. Een huid in goede conditie is immers dé manier om er stralend en verzorgd uit te zien. Van een snelle oppepper tot een uitgebreide kuur; iedere behandeling maken we op maat door deze af te stemmen op uw wensen en de behoeften van uw huid. Naast huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie, microzone behandelingen en exfoliatie behandelingen bent u ook voor IPL (ontharen en skin rejuvenation), wimperextensions, manicure en pedicure bij HuidZinnig! op het juiste adres


Onze moderne, sfeervolle salon is gevestigd in Sportcentrum Oudenrijn. Een ideale plek om sport, beauty en ontspanning te combineren. Er zijn fysiotherapeuten aanwezig en na het sporten kunt u even lekker ontspannen in de sauna, in de horeca kunt u genieten van een hapje en een drankje, tijdens het sporten kunt u gebruik maken van de kidsclub en op het parkeerterrein van het sportcentrum kunt u gratis parkeren.


Wij werken met het merk Dermalogica, een merk waarbij onderzoek, kennis en constante verbetering van producten en behandelingen bovenaan de prioriteitenlijst staat. Regelmatig worden we getraind door trainers van Dermalogica zelf en van het International Dermal Institute (IDI) een wereldwijd zeer hoog aangeschreven instituut op het gebied van huidkennis en huidverbetering.


U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies door één van onze skin care professionals! Wilt u een complete huidanalyse, maak dan een afspraak voor Face Mapping. We maken dan samen met u een stappenplan voor de optimale verbetering en verzorging van uw huid.