• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Wie zijn wij

lilian

Lilian

Ik ben Lilian Schwarze, eigenaresse van HuidZinnig! en schoonheidsspecialiste en pedicure sinds 2000. In Woerden ben ik begonnen als zelfstandige en in 2008 opende HuidZinnig! haar deuren in Sportcentrum Oudenrijn.

Het geeft mij veel voldoening om de huid in topconditie te krijgen, maar ook om totale ontspanning te kunnen verzorgen. Het is geweldig om te zien hoe trouw de vaste klanten mij gevolgd zijn en al jaren bij mij komen.

Samen met mijn vriend en 2 zoontjes woon ik met veel plezier in het oude gedeelte van de Meern..

barbara

Barbara

Barbara Kalter is pedicure en schoonheidsspecialiste. Zij voltooide haar opleiding in 2013 en heeft sindsdien haar vak uitgeoefend, vanaf 1 november 2016 bij HuidZinnig skin care center. Verbetering van de conditie van de huid heeft haar bijzondere interesse. Zij is gespecialiseerd in microderm-abrasie en het geven van huidverzorgingsadvies. Daarnaast geeft zij diverse massages met als resultaat dat u zich zowel van binnen als van buiten goed voelt. En tenslotte verzorgt zij uw voeten als geen ander zodat ze heerlijk aanvoelen en u er graag mee tevoorschijn komt. Door haar complete service verlaat u als herboren de praktijk.