• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Uw huid

Uw huid

Iedere huid is anders. Heb ik een droge huid, of is het juist een vochtarme (gedehydrateerde) huid? Mijn huid glimt aan het eind van de dag, dan heb ik toch een vette huid? Ik heb de laatste tijd meer last van mijn huid, het voelt strak en branderig aan, of als ik iets beter in de spiegel kijk, zie ik dat ik toch echt een dagje ouder word, is dat dan de zogenaamde “ouder wordende huid”? En hoe kan ik mijn huid nou eigenlijk het beste verzorgen?

Er zijn zoveel behandelmethoden: exfoliëren, microdermabrasie, micro-needling, fruitzuurpeeling, botox of injectables, ultrasound, laser, IPL, wat houdt het nou eigenlijk in en welke behandeling zal ervoor zorgen dat mijn huid werkelijk verbetert? Al die cosmetica merken, bij de drogist, parfumerie, apotheek, die van alles beloven, maar tot nog toe kwam ik steeds bedrogen uit.

Vragen die regelmatig aan ons gesteld worden.
Om u goed antwoord te kunnen geven op deze vragen is het belangrijk dat de schoonheidsspecialiste (skin care therapist) goed en kundig opgeleid is, interesse heeft in haar vak, in u als persoon en uw huid, het liefst al wat jaren ervaring heeft en werkt met een merk dat een uitgebreid kenniscentrum achter zich heeft staan. Daarbij is het belangrijk dat de schoonheidsspecialiste zich regelmatig laat bijscholen.

Vindt u dit ook belangrijk en herkent u zich in bovenstaande vragen, kom dan gerust eens langs bij HuidZinnig!