• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Microzone

Microzone

Behoefte aan een snelle oppepper? Kom dan langs voor een Microzone behandeling; een korte ‘fix’ die uw huid of ogen binnen ‘no time’ weer doen stralen! Een Microzone behandeling is een korte, zeer effectieve behandeling om een specifiek aandachtsgebied aan te pakken. Perfect als onderhoudsbehandeling tussen uw periodieke uitgebreidere bezoeken door en ook als kuur geeft de Microzone behandeling een verbluffend resultaat. Bij HuidZinnig! kunt u terecht voor een Microzone behandeling van 30 of 45 minuten waarbij we onderstaande aandachtszones kunnen aanpakken:

Vermoeide ogen? Eye Rescue Microzone
Een snelle microzone behandeling hydrateert de huid rondom uw ogen, waardoor kringen verdwijnen en de droogtelijntjes verfijnen. Na de behandeling zullen uw ogen weer stralen!

Blackhead Relief Microzone
Een snelle, maar uitgebreide reiniging van (een deel van) uw gezicht waarbij overtollig talg en mee-eters worden verwijderd. Na de behandeling heeft u een heerlijk frisse huid!

Kapotte, schrale, droge lippen? Lip renewal Microzone
Zowel van de wint als van de zon kan de huid van uw lippen flink beschadigd raken, gelukkig is onze huid in staat om zichzelf zo veel mogelijk te herstellen, maar soms lukt dat even niet…….

Een vale, doffe huid? Uw huid heeft behoefte aan de Flash Exfoliation Microzone
Een korte intensieve peeling (exfoliatie) verstevigt en verfijnt de structuur van uw huid. Uw huid krijgt weer glans en zal stralen!

Een rode pukkel? Rapid Spot Clearing Microzone
Onverwachts een rode pukkel, of al een tijdje last op een bepaalde plek in het gelaat. Met deze behandeling herstelt je huid weer maximaal.

Een verouderde huid? Uw huid heeft behoefte aan de Flash Exfoliation Microzone
Een korte intensieve peeling (exfoliatie) verstevigt en verfijnt de structuur van uw huid. Uw huid krijgt weer glans en zal stralen! Ook geschikt als extra tussendoortje.

Een strakke, trekkerige huid?M Ultra Hydrating Microzone
Door middel van een korte intensieve hydraterende behandeling wordt het vochtgehalte van uw huid hersteld. Na de behandeling ziet uw huid er weer fantastisch uit!

Mooie handen? Handrepair Microzone
Niet alleen uw gezicht, maar ook uw handen zijn uw visitekaartje. En ook voor uw handen hebben we een heerlijke, exfoliërende kuurbehandeling. Na deze behandeling is de huid van uw handen in topvorm!