• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Rimpeltjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken of een doffe huid? Dan kan een microdermabrasie behandeling u uitkomst bieden! Microdermabrasie is een veilige diepte peeling, waarbij fijne aluminiumoxyde kristallen over de huid worden verstoven. Dode huidcellen worden versneld verwijderd waardoor er een zachte, gladde en egale huid tevoorschijn komt. Omdat microdermabrasie ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert, is deze methode uitstekend geschikt voor huidverjonging én huidverbetering! Wilt u weten wat HuidZinnig! voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek.

microdermabrasie copy
Voordelen
Microdermabrasie is een vorm van mechanische peeling. Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald en per gebied aangepast kunnen worden. Daarom is microdermabrasie ook uitstekend geschikt voor de behandeling van oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. Bovendien kunnen de werkzame stoffen uit verzorgende producten beter worden opgenomen door de huid, waardoor u meer profijt van uw verzorging heeft.

Werkwijze
Voorafgaand aan microdermabrasie vindt altijd een intake plaats. Onze skin care professionals kunnen uw huid dan goed beoordelen. Afhankelijk van uw wensen stellen we samen met u een behandelplan op. Uiteraard leggen we u uit wat u van de behandeling kunt verwachten.

Wilt u een eenmalige intensieve opfrisser voor uw huid? Dan kunt u de microdermabrasie inzetten in plaats van uw reguliere behandeling. Wilt u echter maximaal resultaat behalen, bijvoorbeeld bij een oudere huid of een huid met littekens? Dan zullen wij u een kuur adviseren.

Uw huid na de behandeling
Direct na de behandeling ziet u dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er lichtrood tot roze uit, heeft een frisse uitstraling en kan aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Dit is een normale reactie. De delen van uw huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na 2 dagen gaan schilferen. U kunt uw huid dan thuis mild scrubben, bijvoorbeeld met de Daily Microfoliant van Dermalogica.

Na microdermabrasie is uw huid verdund en zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. We raden u aan om uw huid met uiterste zorg te behandelen. Voorkom blootstelling aan zonlicht tot enkele weken na de behandeling en bescherm uw huid dagelijks met een sun protection factor (SPF). Om het succes van de behandeling te optimaliseren adviseren we u uw huid thuis ook te verzorgen met de hoogwaardige producten van het merk Dermalogica.