• 030 666 77 33
  • info@huidzinnig.nl

Extra’s

Extra's

Tevens kunt u bij HuidZinnig! aanvullende behandelingen boeken, dit kan in combinatie met een andere behandeling, maar ook als losse behandeling.

Epileren
Uw wenkbrauwen weer even netjes maken is voor ons een klein kunstje en voor u kan dit een enorm verschil maken in de uitstraling. Wenkbrauwen zijn als het ware de lijst om uw gezicht, net als een fotolijst om een foto. De vorm van de wenkbrauw is deels afhankelijk van de inplant van uw wenkbrauwharen en wordt deels door de mode beïnvloed. Het ene jaar zijn dunne lijntjes “in”, het volgende jaar geeft het modebeeld aan dat een volle wenkbrauw wenselijk is. Wij zijn van mening dat de vorm van uw gezicht en de wens die u zelf heeft bepalend is voor hoe wij uw wenkbrauw zullen epileren. Bij een aantal gezichtsbehandelingen zit het bijwerken van uw wenkbrauwen inbegrepen. Zie hiervoor de prijslijst.

Verven
Ook voor het verven van uw wenkbrauwen en wimpers geldt dat dit net even wat extra uitdrukking kan geven aan uw gelaat. Heeft u lichte wimper- of wenkbrauwharen dan zult u zeker plezier hebben van het verven hiervan. De meest gangbare kleuren voor het verven van wimpers en wenkbrauwen zijn zwart, lichtbruin en donkerbruin, maar voor uw wimpers is blauw en zelfs dieprood mogelijk. De kleur blijft ongeveer 5 a 6 weken mooi, dit is wel afhankelijk van bijvoorbeeld zwem- en zongedrag. De zon en het chloor van een zwembad bleekt de haartjes, zodat de verf eerder verbleekt is. Maar voor een vakantie is het een ideale vervanging van mascara, omdat deze vaak uitloopt (zelfs waterproof mascara) en u zich geen zorgen hoeft te maken over de zogenaamde “pandalook”. Bent u allergisch voor waterstofperoxide of haarverf, dan is het verstandig om dit aan te geven, u kunt mogelijk een reactie krijgen.